Post by cajelevaning on Mar 7, 2022 5:53:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy větší výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Do poslední super aktualizace hra, po ní nehratelná. Je pomalu a nakonec spadne.
Hra stále zhoršuje...
Hra je zábavná a náročná, ale neustálé reklamy mohou být otravné.
Hraji už rok, hra dobrá, ale hodně návyková 😁 Hvězdu ubírám za to, že kolikrát není vůbec možnost kolo dohrát bez bonusu.... Ale jinak super 😉
po naistalování vůbec nejde spustit, po úvodní obrazovce spadne.... nevíte někdo co s tím?
Je to skvělé, pokud máte rádi zápasové hry. Je možná nejlepší svého druhu. Můžete porazit stovky úrovní, aniž byste utráceli skutečné peníze. Na těžších úrovních to musíte jen několikrát zkusit, dokud nevyhrajete. Ale chtějí, abyste utráceli skutečné peníze? Samozřejmě, že ano. Objevují se otravná vyskakovací okna, každé s takzvanými výhodnými nabídkami. „Slevy“ jsou na všechno: na nové ďábly, na kterýkoli ze čtyř typů herní měny (používá se pro upgradování ďábelů, akce navíc atd.), na vylepšení hry a další.
Hra je dobrá, ale je to nestoudné hromadění peněz. Bylo by lepší, kdyby to bylo o něco levnější na zaplacení.
Nešlo mi uložit pozici přes fb, proto mínus hvězdička a po aktualizaci androidu 5 hra nejde spustit už vůbec. Ani po nové aktualizaci hry. Snad se při příští aktualizaci dočkáme.
Toto je zábavná hra. Může být návykový. Přál bych si, abys mohl vyhrát zlato v koloběžce, nemůžeš vždy utrácet peníze. Několikrát jsem se přistihl, že potřebuji pouze jeden nebo dva další tahy, ale nemám dost zlata, abych je mohl koupit.
Nejde propojit s facebookem :-(
Hra mě moc baví ☺
Best Fiends - загадки 3 в ряд Казуальные zdt
Nejjjjjjjjjjj$:-)
Super hra,ale po poslední aktualizaci mi hra nejde načíst Lenovo k6
Býváš moje oblíbená hra. Pak jste chtěli nákup za skutečné peníze a bonusové výzvy. Musíte hrát déle, abyste nasbírali méně. Nyní desková hra. Hodím jedničky, dokud nebudu pryč, pak to bude víc. Jen říkám, že se chystám smazat a zapomenout
Nejlepší :-) ale nejde propojit s fb, po továrním nastavení telefonu jsem ztratila postup (130 kolo) a znovu se mi hrát nechce :-(
Bývalo to úžasné a zábavné. Sem tam by utratil pár babek. Ale teď totální tahání peněz. Vždy prohrajete o jeden nebo dva tahy. Po každodenním hraní teď hru otevřu jen zřídka. Smaže, protože si z toho vzali veškerou legraci tím, že byli chamtiví
Všechno ostatní ve hře je bezvýznamné, pokud má zobrazovat nezastavitelné reklamy jako reakci na určité akce, aniž by bylo jasné, že tato akce způsobuje přehrávání reklamy. Vývojáři se snaží přimět hráče, aby sledovali reklamy kliknutím na odměny.Můj čas stojí peníze a budu trávit čas aplikací, která to respektuje. Odpověď na odpověď společnosti: Nikdy jsem neřekl, že se reklamy hrají „automaticky“. Nelhejte o tom, jak vaše hra funguje, abyste si zachránili tvář v obchodě s aplikacemi.
Aktualizováno....Chápu potřebu reklam, jen bych chtěl, aby byly odstraněny falešné reklamy na produkty/podvody. Rozpouštění tuku, zhubnout 45 liber za 45 dní, rypadlo za 99 dolarů. Vysoce návyková, myslím, že z této hry dostávám karpální tunel. I když musíte sledovat reklamy, abyste mohli postupovat v určitých úkolech, nemusíte nic kupovat. Hraji od ledna a úrovně mohou být bez silnějších postav těžší, stále jsou dosažitelné. Jsem na úrovni 2950 a nic jsem nekoupil
Hra je náročná, ale není náročná na hraní a grafika je dobře zpracovaná. Jediný důvod, proč jsem dal 4 starty, je ten, že ve hře vypadne příliš mnoho nehratelných možností, což způsobí, že prohrajete nebo se vzdáte... Světlou stránkou je, že pokud nechcete jen vyhrávat utrácením skutečných peněz, aby byli vaši hráči silnější můžete, ale úkoly se stávají mnohem obtížnějšími. (Úroveň 192)
Můžete pouze někoho navléci dostatečně dlouho, než se odinstaluje. Jinak sladká hra, úplně vám uniká smysl tvorby hry, když pokročilá "těžká úroveň" je jen těžká, protože počet požadovaných herních prvků není nikdy uveden na desce - nikdy. Připadá vám to jako bláznivá hra, která se snaží přinutit zhlédnutí reklam, aby se dostali dopředu a užili si zážitek. Dvě hvězdy za design postavy. Přestaňte být takovými šlapkami v reklamním průmyslu, opravdu.
Skvělá hra, až na to, že jsem ji musel aktualizovat a teď mi to pořád říká, že je potřeba aktualizace. Frustrující. Teď nemůžu hrát. Nechci přijít o své bonusy.
Hra je skvělá. Jenže po přechodu na tablet mi vůbec nejde spustit. Jen se načítá a nic. Poradíte někdo, co s tím?
Potřebuje více způsobů, jak získat zlato, místo toho, abyste museli nakupovat, abyste získali více zlata. Kromě toho je tato hra velmi návyková.
Aktualizace 10/12/21 Dnes jsem provedl dva nákupy zlata. Nikdy jsem nezískal zlato, ale určitě byl obviněn. Tuhle hru miluji, ale je to pro mě jen špatná zpráva. Odinstalace, velké zklamání.Tuto hru miluji, ale chystám se ji odinstalovat. Příliš levné se zlatem. Týden jsem uvízl na „tvrdé“ úrovni. V tuto chvíli mě to nebaví, jen mě to štve. Kéž by existovala možnost pro různé úrovně obtížnosti.
Hra byla zábavná, dokud se nerozhodli donutit vás hrát všechny měsíční výzvy najednou. Hodně štěstí při získávání kostýmu. A tato zimní aktualizace způsobila, že musíte sbírat dárky od svých přátel, než je odešlete. Systém je však stále na svém místě, takže denní dárek nemůžete poslat nikomu, komu jste ho z daného dne již vybrali. Je to tak hloupé, že jim teď musím poslat dárky přes Můj účet. Jinak jsou moji přátelé penalizováni za to, že mi dali první.
Postavy hry Love thre jsou roztomilé a velmi kreativní. Postupem času je to těžší a náročnější.
Miluji tuto hru, ALE hrál jsem tuto hru do úrovně 2000 a utratil své peníze za postup, teď jsem skončil. Velmi frustrovaný, protože na úrovni 2000 mám 4 000 000 žlutých meteormitů, ale pouze 40 000 modrých. Na této úrovni je potřeba 40 000 jen na upgrade jednoho hráče. Odinstaloval jsem a už nedostanete žádné mé peníze.
Dik
Rád jsem tuto hru hrál, ale když se dostanete tak daleko, je to příliš obtížné. Jdu to odinstalovat a pustit to z hlavy. Půjdu na hru, kterou můžu jednou za čas vyhrát. Má také způsob, jak udělit sazby, ale nemůžete je zveřejnit.
Dal bych pět hvězdiček, až na jednu věc, která mě přivádí k šílenství. Když vyhrajete úrovně v řadě, získáte další tah pro další. Ty se zobrazí na obrazovce, jedna ikona pro každou úroveň, kterou vyhrajete. Pokud však ztratíte úroveň, třeba jen jednu, ztratíte tahy navíc a budete sledovat, jak blikají jeden po druhém – dink, dink, dink, dink. Za každou ztrátu byste měli ztratit jeden tah navíc; pokud máte tři tahy navíc a prohrajete, měli byste ztratit jeden tah navíc a příště mít jen dva navíc. NEBO přestaňte s tím, že jednotlivé ikony po jedné zhasnou. Prostě to není správné. Jinak miluji úžasnou hru. Spousta dalších vedlejších úkolů a událostí. Děkuji za tuto hru.
Krásná hra, až na ty dlouhé relamy
Návykovka, jako skoro každá hra a požírač času. :-D
Zábavné, ale nechci si hrát na ostatní. Hraju to jen pro sebe. Takže pro mě, abych dostal věci navíc, které nemám, protože se nebudu zapojovat do jiné hry nebo pozvat ostatní do své.
Clash Royale Παιχνίδια στρατηγικής xmkr
Zábavné
Tuto hru jsem hrál pořád, ale jakmile se dostanete k 700, je těžké porazit úroveň a pak už vám zlato nedají.
Zábavné,ale některá kola jsou hodně těžká. Dost často vám chybí k dokončení kola 1 tah. Ihned je vám nabídnuto dokoupení 5 tahů....za takovou zlodejnu jen 3 hvězdičky.. ;-)
Dobrá hra neseka se ale leveli jsou tezke ted mam 30 level a dlouho mi trvalo nez jsem se tam dostal kdyz mi dojde energie prehodim si datum
Je to úžasná hra, kterou si může zahrát kdokoli a kdokoli může hrát vždy spoustu výzev a zažít zábavné věci k vítězství a vždy nové úrovně, vyzkoušejte nám to a budete rádi, že jste to udělali
MILUJU tuto hru.. je to jediná hra, kterou hraji.. jediné, co mohu říct špatně, je, že kupuji spoustu zlata, VIP atd. za 1,99–2,99 dolaru, poté to šlo na 15,99 dolaru, protože jsem nyní zapálil úroveň 600. m na 989 a všechno je $20 .. Neutrácím takové peníze, když bych mohl utratit 1,99-2,99 $ za stejnou věc, kterou mi teď nabízejí.. kromě toho, že tuhle hru miluji.
Je to fakt zábavná hra, když se nudím tak to hraju
Best Fiends - Match 3 Puzzles Alkalmi muzb
SKVĚLÁ HRA. Je to zábavné a snadné hrát Grafika je vynikající. a pokud máte peníze nazbyt, můžete si koupit levné užitečné věci. Nákupy začínají na 1,99 a jdou nahoru a to je velmi rozumné. Hrál jsem hry, které se mi líbí, ale položky jsou VELMI DRAHÉ. Od 5,00 do 100,00 babek a NEBUDETE zálohovat, pokud neutratíte peníze.
Tato hra je relaxační a také vás nutí přemýšlet o tom, jak porazit úrovně, když budou těžší. Je to opravdu náročné
Mimořádná zábava, až do okamžiku, kdy nemůžete hru dohrát bez mikrotransakcí. Nesnáším tento způsob tvorby her. Raději bych zaplatil 2 usd za hru, než platit tímto způsobem. Opravdu to nesnáším.Hra je super, ale porad se mi to seka a vypadava to, nevi sakra nekdo proc?!! Mam Samsung Galaxy S3, jine hry mi jdou bez problemu.:-(
Nejde spustit
Tak jsem nedávno začal hrát tuto hru a zdá se, že teď nemůžu odejít od svého telefonu. Opravdu mě to hraní baví tak moc, že mě teď obtěžuje můj přítel a několik mých přátel, že pořád hraju na telefonu....moje reakce na ně bylo, že jsem se vrátil do telefonu a hrál svou hru - je to zábavnější než je poslouchat.Děkuji za úžasnou hru, která mi pomáhá ignorovat tyto hloupé lidi - zábavné časy😁