Post by cajelevaning on Mar 7, 2022 5:50:21 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare:Alien Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare:Alien Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор кристали ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare:Alien Invasion 2022 version ▞▞▞
Када покушам да играм на мрежи, све док ми се рачун не закључа, нисам знао да је то хак и колико му је потребно да бих поново могао да играм на мрежи
Немојте ме погрешно схватити, игра је НЕВЕРОВАТНА! Али неки од тих артикала у продавници коштају 15/20 долара сваки. Знам да можете зарадити митхрил у игри од босс дропова, али је потребно превише времена да се заради довољно, да се купи било шта са њима.
Волим ову игру сваки пут када играм. Никад ми није досадно, волим како можете да се играте са пријатељима и можете да надоградите ствари и хвала вам што сте надоградили игру 2021.
Неће ме пустити на сервер на мом самсунгу
Потребно је ажурирање. Заостаје на мрежи.. Исправите ускоро, молим!! И треба да појефтини оружје..
Можете ли да учините да оклоп и мапе изгледају боље како људи не би убијали зидове са шинама
Ова игра је сјајна! Можете добити толико оружја и оклопа!
Добра игра. Као беба Хало... Али имам проблема са куповином минтрила. Још увек чекам одговор.
Цена превисока
🤠😁😇❤❤❤😁😁
Star Warfare:Alien Invasion Arcade fdl
Ово је као мој шести пут да преузимам игру, још увек не морам да креирам налог да бих сачувао ваше предмете, оклоп и оружје, нећу да играм игру док не будемо могли да сачувамо ствари као што је Стар Варфаре 2, на Стар Варфаре 2 можете да сачувате своје ствари ако претпостављам јер можете да креирате 'Рат звезда' налог тако да би требало да функционише. Била би одлична идеја да Стар Варфаре има огромну промену, јер сам уморан од покретања нивоа 0 сваки пут када сам преузимао, био сам много виши и није било тако лако.
Купио сам 300$ митхерала.и добио сам забрану због тога, врати ми новац
Star Warfare:Alien Invasion ארקייד doly
Покушавам да поново инсталирам много пута, али.......зашто покушавам да играм онлајн не могу да се унесу... Поново играм од почетника и још увек не могу да приступим игрању на мрежи...ово је такође... ..дуго се чека....молим те уради нешто....
волим то
Ову игру треба забранити јер не ради када идете на интернет
Зашто не могу да приступим игри Прошло је два дана
Flapping Cage: Avoid Spikes פנאי yvjw
Не могу више да играм на мрежи. .плкс поправи ово. Стварно ми се свиђа ова игра. Имам максималан ниво па плк поправи
Само 100000000ⁿ звездица
Потрошим доста новца треба ми моје ствари назад. Програмери такође могу додати функције овој игрици..
Најбоља игра
Веома добра. најбоља игра коју сам икада играо, али би било боље да има ажурирање
Даћу 5 звездица ако могу да вратим све своје ствари, звао сам се Зеро и имао сам добре ствари
Много оружја и оклопа, али када играм ПвП живот других играча је као 10000&гт; али моји су као 1600 ЛОЛ
ТРАСХ ГАМЕ ПРЕВИШЕ МНОГО ГРЕШКА
Било би боље да се митрил лакше набави
За многе хакере
ПЛС НАПРАВИТЕ НОВО АЖУРИРАЊЕ
Star Warfare:Alien Invasion Arcade ohj
Игра је добра само зато што се добија много новца и има људи који не могу да купе драгуље јер је драгуље заиста тешко набавити и неки уређаји не могу да обаве задатке да би добили драгуље јер је Гуи покварен
Гг бра одлична игра, али валута је лоша. Немам новца да бацам на сваку плату да бих победио
Омг 5 звездица ако волите игре пуцања на мрежи, молим вас да то буде добро. Играм од прошле године омг плз скините
Star Warfare:Alien Invasion 아케이드 dtr
волим ову игру и био сам једина особа која је имала ласер
Никад нисам играо игру, али је кул
Најбоља игра пуцања икада
Много побољшано!Гамер