Post by cajelevaning on Mar 7, 2022 5:47:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu nöqtələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
abi cox harika 21 ci seviyedeyim cox memmunum ama kuluçkadan yumurtalari çatlatmaq icin cox sure koyuyosunuz. lütfən düzəldin əşyaların sandıqların qiymətini azaldın kristalli canavarların bəzilərini parayla edin insanlar səndən kiçik şeylər istəyirlər ama sən güncəllemiyosun lütfən abicim, hər kəsin istədiyini deyən bəzilərini yapsan nolur eyer onlar istediklerini yapmassan oyunda istedikleri yenilikler olmaz ve her ve bir kes bu oyununu yüklerler.
Bu oyun çox əyləncəlidir, kompüterdə heç bir reklam yoxdur və səviyyəni yüksəltmək üçün oyundan həzz almalısan yeganə pis şey oyunda satınalmalardır ki, bu oyun əsasən qazanmaq üçün ödənilir, amma mən bundan həzz alıram
İyrənc bir şəkildə hər şeyə qiymət verildi, bir canavar üçün 150 dollar? Ciddi? Dəhşətli bildirişlər, istədiyiniz və ya istəmədiyiniz bildirişləri tənzimləmək üçün heç bir yol olmadan bir saatda 20. Uzun müddət uzaqlarda olmusunuzsa, oyununuzu əlaqələndirmək heç bir fayda vermir. Oyuna minlərlə dollar xərcləyib bir il ərzində proqramı sildiniz? Üzr istəyirik, hesabınız aktiv olmadığı üçün onu sildik.Bunlar mənə müştərilərinə və oyunçu bazasına dəyər vermədiklərini bildirir.
2021-ci il icmalı: Oyun 2018-ci ilə nisbətən daha çox qazanmağa bənzəyir və oyun daha da çətinləşib. Bu, ən yaxşı oyunçular üçün yaxşıdır, amma mən o qədər də yaxşı deyiləm (yeni hesab yaratdım) və bu proqram sadəcə hər yerdə pul istəyir. Bu qiymət daşlarını səviyyəyə qaldırdığınız zaman əldə etdiyiniz məhdud təkliflər var. Bu pis bir şey deyil, lakin təklifi əldə etmək üçün əlavə qiymətli daşlar qazana bilməzsiniz. Təklif üçün lazım olan əlavə qiymətli daşları əldə etmək üçün yeganə seçiminiz mağazaya getmək və qiymətli daşlara faktiki pul xərcləməkdir.
Mən bunu daha yüksək qiymətləndirmək istədim, amma nədənsə yeniləmələrin olduğu bir nasazlıq var, lakin vaxtın yarısı heç vaxt reklamlara baxmaqdan yumurta əldə etmək şansı kimi işləmir, həmçinin tapşırıqlar və buna bənzər digər şeylər
Pox internet internet
Tövsiyə edirəm
Düşünürəm ki, monster Legends yaxşı oyundur, qiymətli daşları əldə etmək olduqca çətindir. Arzu edirəm ki, daşları bəzi yollarla daha asan əldə edə biləsiniz, amma yenə də canavar Legends yaxşı oyundur onu endirin
çox tələb elədiyim oyundu ƏLA👍
Bu, mənim sevimli oyunum idi, ağlımı nə qədər mürəkkəb strategiyalar qura biləcəyinizlə məşğul edə bilən yeganə oyun idi, mən bu oyunu telefonda çıxandan bəri oynayıram, amma indi bu oyunda nə qədər olmasından başqa heç nə önəmli deyil. qoyduğunuz pul, kosmik era ilə onlar hətta ən yaxşı əfsanəvi və mifik strategiyaları misilsiz kobud gücü ilə geridə qoyurlar, r0-da ilk kosmik dövr canavarı r3-də mifikdən əvvəlki ən güclü canavarlardan birinin hücumuna təxminən 4x malikdir.
Çox yaxşı və hər zaman görüləsi çox şeylər və toplamaq üçün çoxlu canavar Mən də Dream komandasının canavarlarını çox sevirəm və daha çox Dreamsmp personajları əlavə edilsəydi, gözəl olardı.
Ümumiyyətlə, bu, yaxşı oyundur, lakin mifik bir canavar yaratmaq üçün 2 gün, onu çıxarmaq üçün isə daha 2 gün lazımdır ki, bu, demək olar ki, bütün həftədir! Oyunu ona sərf olunan vaxt və səyi sevirəm, amma xahiş edirəm onu ən azı 14 saat qısaltın Bu xüsusiyyəti həqiqətən bəyənmirəm və bir çox başqa səslər eşidilmir zəhmət olmasa qulaq asın
Monster Legends אסטרטגיה utf
Monster Legends mod apk (Har doim 3 yulduzli WIN) v9.4.6
Pis deyil
Tame mighty beasts of legend and breed them to create new species. Unlock new skills and amazing powers ...
Monster Legends Strategia bsvw
Cooking Party : Food Fever Trò chơi điện tử xfei
Mən başlayanda bu, güclü canavarlar əldə etmək üçün əyləncəli bir səyahət və dostlarla oynamaq əyləncəli idi. O qədər əyləncəlidir ki, hər gün oynayıram və hər gün güclənirəm.
210 Monster legends ideas - Pinterest
Superdi hammıya tövsiyə edirəm
Bunu tapanda Pokemon oyunu axtardığım oyunu çox bəyəndim və onu hər zaman oynayıram, lakin canavarların səviyyəsini yüksəltmək üçün yeni personajlar əldə etmək və yemək qazanmaq daha asan olsaydı, ona daha çox ulduz verərdim.
3 il əvvəl əyləncəli idi, amma indi o, ağır iş və bacarıqlara əsaslanmır və yalnız qələbəyə görə ödəyir. Mən tövsiyə edərdim? Bəli, "yaxşı" olmaq üçün oyuna pul qoymaq istəsəniz, buna gedin, amma qazanmaq üçün pul qazanırsınızsa, özünüzü yaxşı hesab etməyin.
p2w xoşunuza gəlsə yaxşıdır Və mexanikanın mənası yoxdur. Mən təbiətdəki yaşayış yerimə təbiət canavarını yerləşdirməyə çalışdım, lakin bu, nədənsə meqa idi və mən oynamağa davam edə bilmək üçün qiymətli daşlarımı başqa bir yumurta yuvası almağa sərf etməli oldum.
Əyləncəli oyun, irəliləmək üçün burnunuzdan ödəməyə hazırsınızsa. Qarışıq oyun və hücum uyğunlaşmaları, bütün hücumlarınızın qaçırılmasına və 100-cü səviyyədə olan canavarlarınızın 80-ci səviyyədə canavarlar tərəfindən döyülməsinə baxın, onlar hər növbəni bərpa edə və heç vaxt qaçıra bilməyəcəklər. Cari yetişdirmə hadisəsi haqqında məlumat istəyirsiniz? Başqaları da belədir, tapmaqda uğurlar. Bir canavar üçün 50 dollara qədər? Düşünürəm ki, bütün uşaqların valideynlərinin kredit kartları var.
Monster legends для каждого! для всех! Информация.
Скачайте игру Monster legends для iPhone, iPad или iPod бесплатно в один тап. На MobFan вас ждут все лучшие игры на iOS!
Monster Legends Strategie bfb
Welcome to the Corrupted Era! (TRAILER) | Monster Legends
Heyrət! Vay
Mən Vanossun personajının içində olduğunu eşidəndə oyunu endirdim, ancaq öyrənmək üçün onun 50 dollardan çox 1 simvola başa gəldiyini öyrəndim, hətta 50 dollara 1700 qiymətli daş satılsa da. Bununla hətta op personajları da ala bilməzsiniz. hamısının qiyməti 2300 daşdır. Bir şey üçün təxminən 60 dollar xərcləmək olmaz. Bu qiymətə 5 xüsusi məhsul ala bilməlisiniz. Amma siz hətta 1-i də əldə edə bilməzsiniz. Qazanmaq üçün ödənişli oyun oynamaq haqqında deyil.
Bu asılılıqdır, amma iş ondadır ki, onlarla döyüşmək üçün dostlar əlavə edə bilmirəm. Bizim edə biləcəyimiz tək şey onları bu linkə dəvət etməkdir və heç nə baş vermir. Çox istərdim ki, onlar bunu düzəldə bilsinlər ki, biz oynaya bilək və ya dostlarımla oynaya bilək. Əgər həqiqətən edə biləcəkləri heç bir şey yoxdursa, bu, faydasızdır. Siz onları oyuna əlavə edə bilməyəndə niyə döyüş dostları deyirlər?! Beləliklə, ümid edirəm ki, onlar bu şeyi başa düşəcəklər, çünki mən artıq 2 gündür bunu anlamağa çalışıram!
Ümumi əyləncəli oyundur, lakin irəliləyiş bir növ yavaşdır və çörəkçilikdən yetişdirmə hadisəsi əjdahalarını əldə etmək qeyri-mümkün görünür... bəlkə mənim oyunum sadəcə səhv etdi.
Monster Legends
Monster Legends Strategy dww
Yenidən oynamağa başlayandan bəri problemdən başqa heç nə ilə üzləşməmişəm. Mən təkliflərdən birini etdim və hələ də vəd etdiyi 1600+ qiymətli daşları almamışam. Sonra məndən problemin nə olduğunu soruşdular. (Onlar bilməli olduqları zaman, bu, onların proqramıdır.) Həmçinin yaşayış yerlərində canavarları digər canavarlarla dəyişdirmək fikrində olmamaq əsəbiləşir və planınızı redaktə etmək üçün heç bir imkanınız yoxdur. torpaq əsas problemdir. 5 ildir ki, oynayıram, indiyə qədər heç bu qədər problem yaşamamışam, nə olub?
Çox, çox kölgəli. Mən 10 əlavə kimi izləməli olduğunuz bu "pulsuz 100 daş" şeyi əldə etməyə çalışdım və onu əldə etmək üçün son əlavəyə çatdım və bu, məni oyundan qovdu və bunun sadəcə bir səhv olduğunu düşündüm. və ya bir şey. Amma yox, təkrar-təkrar belə oldu. Bu rəyi yazmalı olduğumu düşünənə qədər təxminən 5 dəfə cəhd etdim. Bundan başqa, məncə, olduqca yaxşı oyundur. Buna görə də ona 2 ulduz verirəm
Monster Legends | Socialpoint Forums
Oyunun pis olmasının səbəbləri: multiplayer matçında qalib gələndə bir sandıq qazanırsınız, ancaq alt hissədəki sinə açılış çubuğunda yalnız 4 sandıq ola bilər. Və bu, bir sandığı açanda və açanda, onu hətta növbəyə sala bilməyəcək qədər döyüş biletini almağa çalışır, ona görə də sandıq açılanda digərini özünüz açmağa başlamalısınız. Və hər sandığın açılması 30 dəqiqə çəkir, bir canavarın enerjisini doldurmaq üçün 4 hücum tələb olunur və bir canavarı güclə doldurmağa belə ehtiyac yoxdur. Exc
Bu oyunu cox beyedim bu oyundan en gozeli yoxdu men ancaq bu oyunu oynayiram cox saqolun ki bu oyunu yaradiz
Download the latest Monster Legends.APK file. arena battles in this fighting game APK. All .APK files found on our site are original and unmodified.
oyunu bəyənirəm, lakin bəzən çoxlu təkliflər və reklamlar olur. o da zaman-zaman geri qalır. bundan başqa yaxşı oyundur
SUCKS!! Əvvəllər bu proqramı sevirdim, demək olar ki, bir il oynadı. Yeni yeniləmələr ya Veb trafikini idarə edə bilmir, ya da ödəniş etməyən oyunçuları oyunda irəliləmək üçün lazım olan pulsuz mükafatlardan ayırmaq üçün proqramlaşdırılıb. Əlaqəni davamlı olaraq kəsir (Qalib döyüşdən və ya videoya baxıldıqdan sonra, lakin mükafatlar hesablanmamışdan ƏVVƏL). Mükafat ödənişlərinin 60%-i və arenalarda və ya xüsusi rejimlərdə müntəzəm oyun üçün demək olar ki, 50%-i üçün oyun dondurulur və əlaqə kəsilir. Mazoşist deyilsinizsə və ya $ etmək istəmirsinizsə, yükləmək üçün narahat olmayın
Monster Legends Strategi nuh
Əyləncəli və əyləncəli!!!! Reklamlar bəzən ağrıdır. Yeniləmə kimi.
Bu oyun bir yığın qoymaq və yandırmaq üçün pulu olan insanlar üçündür və onlar bunu əldən verməyəcəklər. Komandanın bir çoxu oyunçuları komandalar arasında yarışlarda və ya müharibələrdə qazanmaq üçün əşyalar almağa məcbur edir. Oyun içi reklamlar gülünc hala gəldi. Oyun zamanı və ya oyunu açarkən açılan pəncərələr, oyunu oynamaq üçün həqiqətən ehtiyacınız olmayan şeyləri almaq üçün sizi daha çox pul xərcləməyə məcbur etməkdən başqa bir şey deyil.