Post by cajelevaning on Mar 7, 2022 5:44:05 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ 60 Seconds! Reatomized ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 60 Seconds! Reatomized IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод многе све ▞▞▞
▞▞▞ 60 Seconds! Reatomized 2022 version ▞▞▞
Color Hole 3D Pelihalli esn
Сјајна игра, али контроле чишћења су споре. Морам да кликнем на зелену ставку 3 или 4 пута пре него што буде подигнута. Да је ово побољшано, оценио бих 5
Желим ову игру од када је објављена на ПЦ-у и када сам сазнао да ће бити на мпц-у, вриснуо сам
Оригинал ради добро, али овај ремастер једноставно не ради. Много касни док не дођете до плавог реатомизованог екрана од 60 секунди, а затим се руши. Сумњам да ће то поправити, још увек нису поправили лоше контроле чишћења, што је жалба број 1... Вратио бих новац за ову нефункционалну игру ако бих могао
Свиђа ми се игра, али дефинитивно треба да поправите неке грешке са контролама за чишћење, као и могућношћу притиска на ставке...не само проблем са прстима, исти проблем са финнеки чак и ако користим своју оловку
ти си стварно добар 60 секунди
Као и у претходној игри, контроле на почетку су ђаволске, готово немогуће за коришћење.
Ова игра неће радити
Контроле су заиста лоше! Волим ове игре! Надам се да ће проблем бити отклоњен!
Добро
Веома добра игра има много више садржаја од претходне игре, дајем јој 4 јер контроле чишћења нису најбоље, али сама игра је 5
Лепа и привлачна почаст научнофантастичним класицима и жанровима апокалипсе.
Ово је заиста забавна игра, има изазове са Манни модовима и још много тога, али сваки пут када кренем на њу, сада се пуни и гнус ме изнервира, али осим тога пре грешке ова игра је била и још увек је заиста сјајна игра, препоручујем ову игра теби
Контроле за чишћење су мало чудне, али је и даље у реду и прилично је изазовно победити, али ако сте спремни за тешку авантуру, наставите.
Неће се ни учитати, сваки пут када отворим приказује насловни екран и онда само црн.
Веома споро се учитава и избацује ме након неколико секунди на првом екрану, Губитак новца. Али видео сам свог пријатеља како то игра и пустили су ми да је играм и било је супер, било је тако забавно, али волео бих да то не буде споро, молим те
То је била најбоља игра коју сам икада играо
ксикккккккккккк
игра није почела
Пов преузимате игру након што сте потрошили новац на њу и она ради. Преузео сам игру видео сам логотип за 60 секунди, затим плави екран који се обично помера. Има буку сирене па сивкасто црни екран онда сам избачен из игре. Поправите молим вас
Ова игра је веома забавна, али у делу у коме имате 60 секунди да урадите нешто је тешко јер морам да играм на рачунару. па оно што радим је да одем у нову игру Цлинк сурвиве и то ће ме довести у игру без потребе да добијам ствари за 60 секунди. Драго ми је што су то направили. 10/10
Велики!
Покушао сам да играм отприлике пола сата и само се смрзава, прво заостаје приликом учитавања у игрицу, затим када покушате да започнете авантуру, замрзне се, а затим 2 минута касније каже да је престао да ради. Не препоручујем куповину ово док не поправи ово.
Игра се чак ни не учитава како треба кад год уђем у игру, само је црни екран и ништа се не дешава
Некако постаје досадно
преузео сам ову апликацију јер је то била једина верзија од 60 секунди доступна мом рачунару. Али не могу да чистим. Морам да користим миш да држим контроле. И заиста бих вам био захвалан ако бисте додали васд контроле! Иначе, прилично је добро
60 Seconds! Reatomized Περιπέτεια qpr
Превише заостаје, нема опције за промену квалитета у подешавањима, такође нема повраћаја новца
Мислим да ова игра има веома пријатан концепт – али стварни део „60 секунди“ је немогуће контролисати на мобилном телефону. Мислим да би било боље да не морате да будете толико прецизни када хватате објекте и видите колико је тешко контролисати без обзира. Чак и када сам поред неког предмета, понекад се неће јавити осим ако нисам окренут на одређени начин. За време усредсређено на почетак контроле то заиста ометају. Што се тиче плус сизе-а, остатак игре је заиста забаван.
Добра игра, али ме нервира што џојстик не ради добро и што заостајем у великој мери упркос томе што имам велику меморију. Много теже од 60 секунди јер су изазови чишћења немогући. Мало сам разочаран, али надам се да ће решити проблем.
Контроле за најважнију фазу игре су запањујуће ужасне. Вредност понављања изгледа прилично ниска. Некако је забавно око сат времена, али то није вредно плаћања.
Мрзим ову апликацију јер ми није дозвољавала да играм ако бих могао да вратим новац за ову апликацију, радије бих вратио новац, само желим да кажем да не добијам ову апликацију да није вредна тога.
Дао сам ово 3 јер је супер тешко контролисати џојстик на једном рачунару & ампер; мобилни такође треба дуго да се учита када покушавате да играте игру.
Чекао сам ову верзију и верујте ми да је вредно чекања
Ова игра је лоша, не могу чак ни да учитам на главни екран игре, па јој дајем рецензију са 1 звездицом, поправите ово
нисам добио свој новац назад😐
Не могу чак ни да играм игру, све се учитава осим стварне игре, бацање новца
Одлична игра. Мој једини проблем је што не могу да радим у режиму у којем скупљате залихе јер је потребно предуго да се ствари покупе на мобилном телефону.
Добио сам основно издање са плаи пасс-ом и мислио сам да је толико добро да бих купио ремастер. Сјајна мала игра која вас изненађује на сваком кораку.За све који су лоше рецензирали ову игрицу, ти си будалаштина, одлична је игра, контроле су избирљиве јер је сада теже и забавније чистити, а нису чак ни тако оштра, одлична игра
Чим почнем нову игру каже "крај" и "сигурно за сада" онда ме враћа у мени.
То је сјајна игра и не, нисам плаћен да кажем да је то само сјајна игра