Post by cajelevaning on Mar 7, 2022 5:40:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Math Tricks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Math Tricks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Math Tricks 2022 version ▞▞▞
Piemērots studentiem zem vidējā līmeņa
Tas ir labs garīgais darbs. 🤮
Forši💖 bet tas ir priekš tievākiem
Lieliska lietotne ātrai aprēķinu uzlabošanai..... Man tā patika......patiesi noderīga.....
Šī lietotne ir ļoti garlaicīga! Tas nesagādā daudz prieka. Tā ir tikai daži jautājumi. Tāpēc netērējiet savu laiku un datus!
Pārāk daudz reklāmu, citādi v.laba lietotne
Tā ir laba spēle
Tas ir labs, bet vai varat iekļaut vēl dažus trikus!
Pārāk daudz reklāmu. Tas parāda triku, kā ātrāk veikt aprēķinus, bet ne to, kāpēc triks darbojās.
Es to ienīstu .jo es to lejupielādēju .tas tika pabeigts 100%, tad sākās atkārtota lejupielāde no 1%.😠👎👎👎
Tas patiešām uzlaboja manu aprēķinu ātrumu, jūs varat uzticēties šai lietotnei, kas ir pilnīgi bez maksas, taču vienīgais, kas mums ir jāpabeidz, lai iegūtu monētas, ir jāpabeidz līmeņi.
Šī programma nodrošina sacensību garu gan klātienē gan internetā. Bērniem patīk sacensties. Tas rosinās trenēties un iemīlēt galvas rēķinus.
Lieliska lietotne! 👏👏 Liels paldies izstrādātājam(iem)🙏. Man ļoti palīdz ar tēmu, kas man šķiet grūta. Tajā ir daudz pārsteidzošu triku, un tas trenē jūsu spējas, veicot daudzus testus. Patiešām jauka lietotne, un es iesaku to ikvienam studentam. Ja jūtat, ka daudz reklāmu jūs traucē, varat vienkārši izslēgt interneta savienojumu. Strādā ar manu telefonu, neesmu pārliecināts, vai tas darbojas ar tavu.🤔
Math Tricks Koulutus uqej
Tik grūti lietojams😏
NAV ļoti labi parādīt un izskaidrot
Šī lietotne bija bez maksas pirms dažiem gadiem, tagad tā prasa to iegādāties, ir diezgan neapmierinoša
Battle Run and Gun Darbības spēles ikzt
Patīkami uzlabot ātrās ziņas
nav tik lieliska lietotne, bet labi
Pārāk daudz papildinājumu. Spēlēts 10 minūtes, izdzēsts. Tomēr labas instrukcijas, labi pārdomātas
Šī lietotne ir patiešām noderīga, man tā patīk, tā man ļoti palīdzēja, it īpaši, ja es gribēju ātri pabeigt mājasdarbus un klases darbu, es visur izmantoju trikus un pārsteidzu savus draugus, viņi pat lūgs man palīdzību.
Jauki, bet strādā nedaudz vēlāk
Lūdzu, pilnveidojiet mani matemātikas
Ļoti noderīgi tādiem censoņiem kā es, kuriem aprēķins ir vajadzīgs kā liela daļa no mācīšanās.
Labs un brīnišķīgs 👌👌👍😀
Jauki, bet ne slikti
Math Tricks Vzdelávanie joa
Pārsteidzoša lietotne, kas nekad agrāk nebija atrasta 😀
Vairāku spēlētāju režīms nedarbojas Lūdzu, izlabojiet problēmu vai sniedziet risinājumu, ko pārvarēt
Tā ir slikta spēle
Tās ir ļoti noderīgas lietotnes.
Matek Trükkök Oktatás sng
Šī ir labākā lietotne aprēķinu palielināšanai.
Mainiet lietotni
Lūdzu, mēģiniet nepievienot reklāmas
Varētu sniegt piemērus vai parādīt vairāk darbu
Lūdzu, norādiet citu ciparu summas atņemšanu šajā lietotnē 3 reizes 3 3 reizes 2 4 reizes 2 šāda veida
Es biju šīs lietotnes cienītājs, pirms tam tā bija pirmā un vecākā versija, un tagad es neesmu. Tā kā vecākā versijā tai var piekļūt bez maksas, taču tagad jums ir jāiegādājas, lai piekļūtu thr darbības trikiem.
Tā ir lieliska lietotne, ar kuru varu pavadīt visu dienu, un man nekad nav garlaicīgi
Kur ir triki, tā ir vairāk problēmu risinātāja spēle
Tas ir patiešām lieliski, puiši, lejupielādējiet un iegūstiet izcilus rezultātus
Trucchi matematici Istruzione jjai
Nepaskaidro, kā darbojas matemātikas triki
Tas ir ļoti elementāri, lietas, ko bērniem varētu mācīt agri pamatskolā, un nemaz nav daudz par matemātikas "viltībām".patīk šī ideja, bet pārāk daudz reklāmu un mēģinājumu instalēt daudzas citas lietotnes, šķiet, ka katrs otrais pieskāriens ir reklāmas un instalējamās lietotnes.