Post by cajelevaning on Mar 7, 2022 5:28:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Voletarium: Sky Explorers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Voletarium: Sky Explorers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Voletarium: Sky Explorers 2022 version ▞▞▞
ODLIČAN JA TO
vrh
Sjajna igra
Dajte neko novo ažuriranje
Super zabavno za igranje, a i stvarno lijepo!
Ova igra je predobra
Nakon otprilike 10 minuta morate ili platiti ili čekati više energije. Teško je kontrolirati.
Talking Tom: ¡A por el oro! Acción oms
najbolja igra ikada
Dat ću mu pet zvjezdica kada kreatori učine gledanje oglasa nešto neobavezno. Nemate energije, ali želite ponovno pokušati na kontrolnoj točki? Pogledajte oglas. Osim toga, jako zabavna igra. Uopće nije ono što sam očekivao, ali vrlo, vrlo zadovoljavajuće, barem do sada.
Ne mogu ga natjerati da me pusti igrati nakon preuzimanja... Traži dopuštenje za prekrivanje zaslona i neće mi dopustiti da promijenim opciju prekrivanja!
Voletarium: Sky Explorers Petualangan ley
Igra je dobra i grafikoni su super, ali nisu mi se svidjele kontrole i ipak je igra dobra
Sviđa mi se ali da ima više gradova bilo bi super
Dobro
Molimo vas da poboljšate kontrole
Voletarium: Sky Explorers Phiêu lưu sdx
Sjajno puno zabave, super dizajner, a mijenjanje je lijepo!
Bipn
Volim ga upravljati hramom
Prošao sam 2. misiju, ali u 3. se stalno rušim zbog teške kontrole! Izgubio sam sve točke ponovnog pokretanja, jako ga je teško kontrolirati!! Svi kažu da ćete biti obučeni nakon nadogradnje svih dijelova!! Kako da nadogradim svoje dijelove kada se stalno rušim??
sjajna igra
Voletarium: Sky Explorers Przygodowe jwmk
Nyc
Čudan.
Najviše opuštajuća zabava. Prekrasni krajolici.
Steampunk^_^
vrlo hrana igra
Stvarno kola igra mi se jako svidjela. A ovo je najbolja Android igra u 2017. hvala vam na divnoj igri. Molim vas, ponovno napravite novu igru.
Stvarno kreativna steampunk leteća igra - ni to nije lako! Stvoreni svjetovi su prekrasni. Bilo bi lijepo kada biste ih mogli više istražiti. Ne sviđa mi se činjenica da se zračno vozilo raspada unutar nekoliko sekundi nakon leta osim ako ne dobijete žeton za popravak, to nema smisla i čini vrijeme leta kratkim, a putanju leta ograničenom.
Sjajna čista zabava. Sjajna igra, hvale YAH i hvala Amen.
Izuzetno zabavno!
Išla sam i na vožnju po Europa parku u Njemačkoj
Najbolja igra sky explorer koju sam uopće igrao.
Više se ne ažurira za najnovije veličine zaslona. Crne trake će se prikazati na granicama. Šteta.
Teško je kontrolirati pa ću otići, mislim da je to super ideja, ali kontrole nisu tako sjajne
Voletarium: Sky Explorers Aventura msn
Ova igra kao otvoreni svijet sviđa mi se ova igra
Igra je izmakla kontroli. Nemojte preuzimati
Sjajna igra👍👍👍
👍
Svidjela mi se ova igrica 😍😍😍 Jedini nedostatak je kontrola (kontrole)😪
Ne razumijem negativne komentare o kontrolama. U početku je bilo teško kontrolirati letjelicu, ali uskoro možete nadograditi dijelove. Također pazite da ne zaustavite zrakoplov neprestanim pomicanjem prema gore. Ovo usmjerava nos prema gore i on zastaje i pada! Nakon izvjesnog vježbanja naviknete se na to, ali tada letovi postaju izazovniji. Sviđa mi se što kad nemaš energije možeš krenuti na početku leta. I ionako zarađujete počevši od početka.
Wow ovaj gane je NEVJEROJATAN. I offline je.
Igra s 5* koja prikriva nepotrebno držanje ruku kao vodič.... što je čini aplikacijom s 2*, dovoljno sam ljubazan da ocijenim 3. Čini se da su ciljno tržište djeca od 6-10 godina...ps neće učitati moje prethodno spremanje google. Ne, nisam zainteresiran da to popravim, to je tvoj posao <- ne moj.
Ovo želim u igri
Jako dobra grafika lijepa igra
Volim to
Nexus 7. Igra se zamrznula na kraju tutoriala!
Cool igra, gruba na početku, ali postaje lakša.
Izvrsna igra, nešto svježe, drugačije i puno zabave. Doista zaslužuje ocjenu 5 zvjezdica, ali ne podržava cijeli zaslon na mojim uređajima s omjerom zaslona 18:9. Stoga 4 zvjezdice za sada.
Hate bakwas igra